SÄKER SSL KRYPTERING
2023-02-06

Mest populära produkterna uttaget från 2023-02-06

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. 2 x Flytande äggvita, 1000 ml med 2 poäng, Goodlife Protein Pancakes 750 g med 2 poäng, Ultimate Whey, 1kg med 1 poäng, Hypermin, 120 tabletter med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. 2 x Flytande äggvita, 1000 ml

Gå till produkt

2 x Star Nutrition flytande äggvita är en renodlad äggvitaprodukt som är helt fri från salt och konserveringsmedel. Kalorisnål och proteinrik!

2. Goodlife Protein Pancakes 750 g

Gå till produkt

Goodlife Protein Pancakes är glutenfria, nyttiga och smakrika pannkakor med ett högt proteininnehåll och ett lågt sockerinnehåll.

3. Ultimate Whey, 1kg

Gå till produkt

Ultimate Whey är ett kompromisslöst vassleprotein från Star Nutrition. Berikat med Digezyme® för ett snabbare upptag och en bättre effekt.

4. Hypermin, 120 tabletter

Gå till produkt

Hypermin är ett traditionellt växtbaserat läkemedel godkänt av Läkemedelsverket. Traditionellt använt vid lätt nedstämdhet och lindrig oro. Verkar lugnande och rogivande.

5. 12 x Best Bar, 60 g, Gingerbread Cookie Dough

Gå till produkt

OBS KORT DATUM 2020-08-26! 12 x Best Bar Gingerbread Cookie Dough är en förstklassig proteinbar med fantastisk smak och konsistens! Best Bar har ett utmärkt näringsinnehåll, är mättande och hjälper dig att hålla formen!

6. Redweiler, 480 g, Dragon Ball

Gå till produkt

Redweiler, Limited Edition Dragon Ball Z är ett kosttillskott från Olimp. Redweiler är en hyllad PWO, uppskattad världen över och nu kommer den i en limiterad utgåva inspirerad av Dragon Ball Z.

7. Rårismiso, 300 g

Gå till produkt

Miso från Kung Markatta används som buljong och marinad och ger fyllig umami-smak till soppor, grytor, marinader och dressingar.

8. Tahini utan salt, 1,5 kg

Gå till produkt

Kung Markattas Tahini, eller sesampasta, består av sesamfrön som är en naturlig fettkälla.

9. SmartSupps Creatine Monohydrate, 1 kg

Gå till produkt

Smart Supps CREATINE är ett kosttillskott som innehåller rent kreatin monohydrat av hög kvalitet, direkt från tillverkaren för bästa möjliga pris!

10. Nigari Salt Magnesium Klorid, 1000g

Gå till produkt

Nigari salt är oraffinerade kristaller av magnesiumklorid.