SÄKER SSL KRYPTERING
2020-11-25

Mest populära produkterna uttaget från 2020-11-25

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. 15 x Goodlife, 50 g, Knäck - Christmas Edition med 7 poäng, Bohtal Insulated Tumbler med 4 poäng, Protein Muesli, 375 g med 4 poäng, Star Gear Heavy Lifting Straps med 3 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. 15 x Goodlife, 50 g, Knäck - Christmas Edition

Gå till produkt

OBS KORT DATUM 2020-08-07! 15 x Goodlife Christmas Edition Knäck! Goodlife är såväl god som nyttig och har till skillnad från andra proteinbars en väldigt angenäm konsistens. Varje bar ger 190 kcal, 16 g protein och 20 g kolhydrater!

2. Bohtal Insulated Tumbler

Gå till produkt

Smartshake Bohtal Insulated Tumbler är en flaska med dubbla väggar för att hålla din dryck kall i upp till 12 timmar.

3. Protein Muesli, 375 g

Gå till produkt

Star Nutrition Protein Muesli är en fiber- och proteinrik müsli utan tillsatt socker. Nyttigt, mättande och omåttligt gott!

4. Star Gear Heavy Lifting Straps

Gå till produkt

Star Gear Heavy Lifting Straps är ett utmärkt träningsredskap som skyddar och ger stöd vid riktigt tunga lyft. När det egna greppet sviker eller när handflatorna blir svettiga kommer de hållbara läderremmarna att sitta som klistrade mot hantlarna eller skivstången så att du kan lyfta och dra med självsäkerhet. Ett bra alternativ till dammigt kalk!

5. Star Challenge Pants, Black

Gå till produkt

Challenge Joggers, Träningsbyxor från Star med ergonomiska paneler för ökad komfort och tapered fit för rätt siluett.

6. Gymstick WalkingPad Treadmill

Gå till produkt

Gymstick Walking Pad - för alla som vill få in motion i vardagen

7. The Ultimate Test, 168 caps

Gå till produkt

The Ultimate Test är en muskelökare tillverkad för atleter som inte vill kompromissa i sin jakt på resultat. En potent allt i ett-produkt i ett så kallat duocap-format.

8. North Bar 55g 15-pack - Toffee Choklad

Gå till produkt

Protein Bar med högt proteininnehållHar du behovet att få i dig en hög mängd protein per dag, för att snabbare bygga muskler och öka energi? Protein bars har blivit ett av de vanligaste tillskotten…

9. SmartSupps Creatine Monohydrate, 1 kg

Gå till produkt

Smart Supps CREATINE är ett kosttillskott som innehåller rent kreatin monohydrat av hög kvalitet, direkt från tillverkaren för bästa möjliga pris!

10. ICIW Mini Bands 3-pack, Black

Gå till produkt

ICIW Mini bands 3-Pack har många användningsområden men är kanske främst kända för att hjälpa dig aktivera rump-muskulaturen vid t. ex. Knäböj.