SÄKER SSL KRYPTERING
2021-06-13

Mest populära produkterna uttaget från 2021-06-13

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Bohtal Insulated Tumbler med 2 poäng, The Butcher 500g - Battlefield Red med 2 poäng, B.C Viktväst + 20kg järnvikter med 2 poäng, Chained Gym Stringer, Black med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Bohtal Insulated Tumbler

Gå till produkt

Smartshake Bohtal Insulated Tumbler är en flaska med dubbla väggar för att hålla din dryck kall i upp till 12 timmar.

2. The Butcher 500g - Battlefield Red

Gå till produkt

En stark pre workout för alla Beasts på gymmet!The Butcher är en prestationshöjare som är framtagen av Swedish Supplements tillsammans med Daniel 'the Beast' Atterhagen, som setts i Gladiatorerna…

3. B.C Viktväst + 20kg järnvikter

Gå till produkt

B. C Viktväst 10/20kg från Master Fitness är en av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit och all form av funktionell styrketräning.

4. Chained Gym Stringer, Black

Gå till produkt

Chained Gym Stringer, ett klassiskt byggarlinne i Builders Fit,

5. Collaregen, 400 g

Gå till produkt

Collaregen från Olimp - För atleter som tar väl hand om sina leder! Med ämnen som bidrar till att bilda och bibehålla normal bindväv.

6. Gymgrossisten Frisbee, Yellow

Gå till produkt

En Frisbee från Gymgrossisten för sköna stranddagar eller kvällshäng i parken. Tillverkat i återvunnen plast med en diameter på 21 cm.

7. RÅ Lingon, 50 cl

Gå till produkt

RÅ Lingon görs på 100 % pressade lingon, lingonjuice och är helt utan tillsatser.

8. Colostrum, 70 g

Gå till produkt

Colostrum (råmjölk) är den första mjölken som kon producerar efter kalvning. Den innehåller antikroppar, stora mängder vitaminer, mineraler och proteiner. Här i frystorkad form från Rawpowder.

9. Näringsjäst Flakes, 250 g

Gå till produkt

Näringsjäst är en av de rikaste naturliga källorna till B-vitaminer. Nötaktig, nästan ostliknande smak och kan strös på maten som en krydda, som dessutom berikar maten med ytterligare näring.

10. Kill It 309g - Fruit Punch

Gå till produkt

Kill It! PWOKill It! är en efterlängtad Hardcore Pre Workout från Rich Pianas omtalade produktserie 5% Nutrition! Kill It! ger en explosiv prestationshöjning för dig som vill slakta vikterna på gymmet…