SÄKER SSL KRYPTERING
2021-06-09

Mest populära produkterna uttaget från 2021-06-09

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Organic Matcha Powder, 100g med 3 poäng, ICIW Queen Mesh 7/8 Tights, Blood Red med 3 poäng, MetalShake Meal Prep Bag, Black, OS med 3 poäng, ICIW Dynamic Seamless 7/8 Tights, Black med 3 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Organic Matcha Powder, 100g

Gå till produkt

Organic Matcha Powder är ett finmalet te från Vitaprana. Det har en fräsch smak och innehåller mer näring än konventionella tesorter.

2. ICIW Queen Mesh 7/8 Tights, Blood Red

Gå till produkt

ICIW Queen Mesh 7/8 Tights även känd som 7/8 Seamless High Waist Tights från ICIW

3. MetalShake Meal Prep Bag, Black, OS

Gå till produkt

Matväskan är tillverkad av växtfibrer och matlådorna av PP-fiber – bra för dig och för miljön. Kylväskan innehåller: • 4 st matlådor (650 ml) • 2 st kylklampar (uppdaterade) • 1 st axelrem

4. ICIW Dynamic Seamless 7/8 Tights, Black

Gå till produkt

Dynamic kollektionen är tillverkad med hjälp av den senaste seamless-teknologin och kollektionen innehåller linne, crop top, sport-bh och tights i solida färger med både snygga och funktionella detaljer i mesh.

5. Perfect Meal Prep Bag Punisher, 6 containers

Gå till produkt

Performas svar på en ultrapremium 'Meal Prep Bag'. Denna väska är skapad för alla som vill äta sin hemlagade mat på resande fot och som vill underlätta vardagen. Väskan är temperaturisolerad och får plats med minst(!) sex matlådor. Se hit, denna väska är ett måste!

6. Möllers Omega-3 Gelefisk Jordgubb, 45 st

Gå till produkt

Möllers Omega-3 geléfiskar är ett perfekt sätt för barn att få i sig Omega-3. Goda geléfiskar med smak av jordgubb ger 280 mg DHA och 56 mg EPA per dagsdos.

7. Entjära schampo, 250 ml

Gå till produkt

Eorol schampo med äkta entjära kan användas till alla hår men är speciellt anpassat för problemhår med mjäll, fjäll och skorv.

8. CLN Nogger T-shirt, Black

Gå till produkt

CLN Nogger T-shirt med en följsam och noga uttänkt design som ger dig maximal rörelsefrihet och håller dig torr och sval under de tuffaste träningspassen!

9. ICIW Shaker, Coral

Gå till produkt

Shaker från ICIW i BPA- och DEHP-fri plast tillverkad hos en av de ledande producenterna i Europa.

10. Hemopump XL Stim free, 300g, Tropical Fruit

Gå till produkt

Hemopump XL Stim Free - för dig som önskar ökad blodgenomströmning som ger fantastisk pump utan några stimulanter!