SÄKER SSL KRYPTERING
2021-04-26

Mest populära produkterna uttaget från 2021-04-26

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Groblad Blad, 50 g med 2 poäng, Tarp Duffel Bag 30L, Black med 2 poäng, OMPU Extreme Fitness Band med 2 poäng, Premium Plum Jam 2-Color Yoga Mat, 6mm med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Groblad Blad, 50 g

Gå till produkt

Ekologiskt groblad från Örtagubben innehåller blad som torkats för att kunna användas till en rad olika områden, är rik på A-vitamin och kan ätas färsk men fungerar även som ingrediens i te.

2. Tarp Duffel Bag 30L, Black

Gå till produkt

Tarp Duffel Bag 30L – Väska från ICIW med smart förvaring och den perfekta kombinationen av en duffelbag och en ryggsäck.

3. OMPU Extreme Fitness Band

Gå till produkt

OMPU Extreme Fitness Band är fitnessband med vilka man kan göra rotations- och dragövningar, få extra motstånd för gång och sprint samt använda för stretching och rehab.

4. Premium Plum Jam 2-Color Yoga Mat, 6mm

Gå till produkt

Premium Plum Jam 2-Color Yoga Mat - Snygg och bekväm träningsmatta från Gaiam. Tillverkad med två olikfärgade sidor så att du kan välja kulör efter humör!

5. GH Max, 180 caps

Gå till produkt

GH Max, från Universal nutrition är ett kosttillskott som innehåller vitaminer, växtsteroler, mineraler och aminosyror.

6. Gymstick WalkingPad Treadmill

Gå till produkt

Gymstick Walking Pad - för alla som vill få in motion i vardagen

7. Supreme Maltodextrin

Gå till produkt

Supreme Maltodextrin från Star Nutrition - 100% snabba kolhydrater från maltodextrin. För uppladdning inför träning / tävling och snabb återhämtning.

8. Bohtal Insulated Tumbler

Gå till produkt

Smartshake Bohtal Insulated Tumbler är en flaska med dubbla väggar för att hålla din dryck kall i upp till 12 timmar.

9. Colostrum, 70 g

Gå till produkt

Colostrum (råmjölk) är den första mjölken som kon producerar efter kalvning. Den innehåller antikroppar, stora mängder vitaminer, mineraler och proteiner. Här i frystorkad form från Rawpowder.

10. Näringsjäst Flakes, 250 g

Gå till produkt

Näringsjäst är en av de rikaste naturliga källorna till B-vitaminer. Nötaktig, nästan ostliknande smak och kan strös på maten som en krydda, som dessutom berikar maten med ytterligare näring.